Placebo naar Lokerse Feesten 2023

Beste Festivalacts Aller Tijden

Placebo speelt op maandag 7 augustus op de Lokerse Feesten 2023. Eerder werd al bekend dat Blur, Goldband en The Opposites ook op het Belgische zomerfestival te zien zijn.

Update: Een eerdere versie van dit bericht maakte melding van een optreden van Placebo in 013 Tilburg op 8 augustus. Op verzoek is dit weggehaald – de show is niet bevestigd.

Het Britse drietal dat Placebo vormt, bracht in 2022 haar achtste album Never Let Me Go uit.

De Lokerse Feesten 2023

De Lokerse Feesten worden ieder jaar in augustus georganiseerd. Het festival staat bekend om een zeer afwisselende line-up, waarbij iedere dag een ander genre aan bod komt. Het festival vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 13 augustus. Tickets voor de dag waarop Placebo te zien is, kosten €52 en zijn te koop via de eigen website van de Lokerse Feesten.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2023

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 4-13 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva