Roskilde Festival
Tickets
29 juni - 2 juli 2022
Denemarken
Roskilde, Denemarken

Info ticketverkoop Roskilde 2017 bekend

Foto: Simon Frøsig Christensen/Roskilde

Roskilde Festival maakt informatie bekend over de ticketverkoop voor de komende editie. Ook werd er aangekondigd dat het campingterrein er ietwat anders uit zal gaan zien deze zomer.

Na onlangs de eerste 14 namen bekendgemaakt te hebben, was het vandaag tijd voor de informatie over de ticketverkoop. Deze zal 15 november om 10.00 uur van start gaan. Een festivalticket kost je omgerekend zo’n € 268,- (exclusief boekingskosten). Voor woensdag 28 juni, donderdag 29 juni, vrijdag 30 juli en zaterdag 1 juli zijn er ook losse dagtickets te verkrijgen. Deze kosten ongeveer € 134,- per stuk (exclusief boekingskosten). Momenteel is er nog maar een klein deel van de in totaal 175 namen bekend. De line-up van het festival bestaat tot nu toe uit:

[one_half]
– Modeselektor
– Moderat
– Of Mice and Men
– G-Eazy
– 67
– Afenginn
– Angel Olsen
[/one_half]

[one_half_last]
– Hieroglyphic
– Trentemøller
– Jenny Hval
– Marching Church
– Mats Gustafsson’s NU Ensemble
– Pig Destroyer
– Romperayo
[/one_half_last]

 

Gravel Pit

Naast de informatie over de ticketverkoop was er ook nog ander nieuws. De zogenaamde ‘Gravel Pit’ zal deze zomer ook deel uitmaken van het campingterrein, een zeer aangename plek om je tentje weg te zetten. Het gebied is erg centraal gelegen en ligt dichtbij de ingang van het festival. Om daadwerkelijk kans te maken een felbegeerd plekje te bemachtigen raadt de organisatie aan zo snel mogelijk een ticket aan te schaffen. Het bekendmaken van dit nieuws ging gepaard met een kort filmpje, dat hieronder te bekijken is.

Roskilde 2017

Foto: Joeri Swerts/Roskilde 2016
Foto: Joeri Swerts/Roskilde 2016

Roskilde 2017 vindt plaats van 24 juni tot en met 1 juli 2017 in de gelijknamige plaats in Denemarken. Dat is tegelijkertijd met Rock Werchter en enkele weken na Pinkpop, Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. De kans dat er namen worden gedeeld is dus zeer groot. Afgelopen jaar stonden onder andere LCD Soundsystem, Red Hot Chili Peppers en Tame Impala op het festival. De ticketverkoop voor het festival start 25 november om 10.00 uur. De tickets kosten zoals vermeld ongeveer € 268,- (exclusief boekingskosten). Voor meer informatie over Roskilde kun je ook op hun eigen site terecht.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2022

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 29 juni - 2 juli 2022
Tickets Dagkaarten vanaf €150. Combitickets vanaf €305. Kopen