Graspop Metal Meeting
Tickets
16-19 juni 2022
België
Dessel, België

Komt Guns N’ Roses naar Graspop 2017?

Op 31 oktober deelde Graspop al op Facebook een teaservideo in kader van Halloween met daarin de boodschap dat er snel nieuws zou volgen. Vandaag, 8 lange dagen verder, verscheen er een dikke vette hint op dezelfde pagina: komt Guns N’ Roses naar Dessel?

Het is een weinig subtiele hint die Graspop geeft in de Facebook-post: veel groen gras en een koe die de hoek omkijken. Voor wie dan nog twijfelt, is daar het begeleidend schrijven. “Take me down to the Graspop fields, where the grass is green and the cows are pretty”. Laten we het maar een vrije interpretatie van ‘Paradise City’ noemen.

Update: Intussen heeft Graspop dit bericht van Facebook gehaald, wat alleen maar bijdraagt aan de mysterie. Hebben ze iets te veel gezegd? Of was het een verder nietszeggend grapje dat iets te serieus werd opgepikt?

graspop-guns-n-roses

 

Geruchten

Net als vele andere mogelijke headliners heeft ook Guns N’ Roses het afgelopen seizoen de gemoederen flink bezig gehouden. De geruchtenstroom was enorm en het verlossende woord werd door Coachella gegeven: Guns N’ Roses is weer op tour! Het betreft niet helemaal de originele bezetting, maar het mag een wonder heten dat Axl Rose en Slash weer gezamelijk het podium betreden. Hun tour heeft er inmiddels al aardig wat data opzitten, maar nog geen Europa. We wachten dan ook met spanning op de eerste bekendmakingen. Volgens dit circulerende schema zijn Pinkpop en TW Classic aan de beurt, maar de betrouwbaarheid laat nog wat te wensen over. Is het Graspop gelukt Guns N’ Roses vast te leggen? Fingers Crossed!

Graspop 2017

Graspop 2017 vindt komend jaar plaats van 16 tot en met 18 juni. Vooralsnog heeft het festival nog niets gedeeld over de ticketverkoop en eventuele festivalaanpassingen. Vorig jaar stonden onder meer Iron Maiden, Black Sabbath en Volbeat bovenaan het affiche dat sinds 2014 welgeteld zes headliners kent. De kaartverkoop startte toentertijd medio oktober en een combiticket ging voor ongeveer € 195,- de deur uit.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2022

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-19 juni 2022
Line-up
Sabaton
Within Temptation
Korn
Tickets Niet meer beschikbaar.