Foo Fighters naar NOS Alive 2017

Foo Fighters Live Dave 2011

Gisteren hintte de Foo Fighters al naar een aankondiging en nu is er de bevestiging. De Amerikaanse rockband is de tweede headliner voor NOS Alive 2017.

Op 7 juli zal het hoofdpodium op het Portugese festival bestormt worden door de rockband. Op de site is het “Foo Fighters Paspoort” te zien met de NOS Alive 2017-stempel. Op de achtergrond is het kaartje te zien waarbij Portugal opgelicht is.

De tijd zal leren welke stempels er nog meer in het paspoort terecht komen. Rond Rock Werchter is de band in Europa waardoor de kans groot is dat ze hun gecancelde optreden komend jaar in gaan halen. Of we ze ook terug gaan zien op Pinkpop is nog maar de vraag. Een paar weken geleden wist Jan Smeets ons te melden dat de Foo’s waarschijnlijk niet eens naar Europa zouden komen. Wel dus.

Foo Fighters

dave grohl

Wordt 2017 dan het jaar waarin Foo Fighters eindelijk hun gecancelde shows van 2015 komen inhalen? Ze zeiden toen door een gebroken been van frontman Dave Grohl de Europese tour af. Jan Smeets zei in een interview aan ons dat er in ieder geval een streep door Foo Fighters kan dit jaar. De komende weken zal de band met meer data komen. Het is in ieder geval een heel erg welkome aanvulling in de headlinergeruchten.

NOS Alive 2017

https://www.youtube.com/watch?v=8WakukwPVoQ

NOS Alive vindt plaats op 6, 7 en 8 juli nabij Lissabon, Portugal. Het festival heeft reeds Depeche Mode en Foo Fighters bevestigd. Afgelopen jaar stonden onder andere Radiohead en Arcade Fire op de affiche. Voor een dagkaart tik je €59,- weg, weekendkaartjes zijn beschikbaar vanaf €129,-. Check voor meer info de site van NOS Alive.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Tickets Kopen