Ook Pinkpop bevestigt de komst van Green Day

green day
Photo: Felisha Tolentino

Green Day verklapte het zelf al, maar nu is er ook de bevestiging vanuit Pinkpop. Green Day sluit de Pinkpopzondag af. 

Naast de bevestiging van Green Day meldt Pinkpop ook wanneer de kaartverkoop start. Pinkpoppers, schrijf alvast maar in jullie agenda dat op zaterdag 11 maart de voorverkoop voor Pinkpop 2017 start. Tickets zijn te verkrijgen via ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen. Logischerwijs zal de woensdag voor de verkoop de persconferentie plaats vinden. Dus op woensdag 8 maart zal Jan Smeets de gehele line-up bekend maken.

Green Day

Green Day, Pinkpop
Foto: Frank Maddocks

Volgend jaar bestaat de band rondom Billie Joe Armstrong 30 jaar en dat vraagt om een fantastisch festivalfeestje. Een jubileum vraagt natuurlijk om een mooi gebaar tegenover de fans. Komt het even goed uit dat de heren het afgelopen jaar druk in de studio in de weer zijn geweest! Green Day brengt met Revolution Radio alweer het twaalfde album mee naar de festivals. Ook dit album bevat nummers die de festivalweides op hun grondvesten doen trillen. Dus bereid je goed voor en zorg dat je ook de nieuwe nummers uit volle borst mee kunt zingen.

Pinkpop 2017

NPO 3FM/Ben Houdijk
NPO 3FM/Ben Houdijk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. De voorverkoop start op zaterdag 11 maart via Ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op het Megaland terrein in Landgraaf. De perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt naar verwachting begin maart plaats. Ticketinformatie is nog niet bekend. Vorig jaar tikte je €95,- weg voor een dagje Pinkpop en €195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina.

Jan Smeets maakte eerder al bekend dat Radiohead, Foo Fighters en Pearl Jam niet van de partij zijn in 2017. Op ons forum wordt er flink gediscussieerd over de resterende namen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen