Red Hot Chili Peppers voor Super Bock Super Rock 2017

Beste Festivalacts Aller Tijden
Foto: Don Crusio/Festileaks

Ook in 2017 zijn de Red Hot Chili Peppers weer op de festivals te vinden. Super Bock Super Rock maakt de komst van de Amerikanen bekend op zijn website. Op 13 juli is de band te bewonderen op het Portugese festival.

Het is het eerste Europese festival voor de Peppers in 2017. Geruchten dat de mannen weer naar festivals komen gingen al langer de ronde. De Franse radio-DJ Zégut zei onlangs op zijn website Red Hot Chili Peppers op Lollapalooza Parijs te verwachten.

Ook voor het Spaanse Benicassim Festival is de band een sterk gerucht, nadat het festival eerder deze week naar Red Hot Chili Peppers luisterde op Spotify (zie hieronder). Zij komen donderdag met hun eerste bevestiging en delen traditiegetrouw een aantal van hun headliners met Super Bock Super Rock.

benirhcp

Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers
Foto: Bart Heemskerk

Op dit moment zijn de rockers uit Californië op zaaltour door Europa ter promotie van het nieuwe album ‘The Getaway’. Volgende week staan de mannen tweemaal in de Ziggo Dome. Eerder dit jaar was de band nog te bewonderen op Pinkpop en Rock Werchter. Die shows waren volgens jullie goed voor een 4e plek in de Festivalacts Top 100.

Super Bock Super Rock 2017

Komend jaar zal de 23e editie van Super Bock Super Rock plaatsvinden. Het festival opent haar poorten van 13 tot en met 15 juli. Afgelopen editie kende het festival headliners als Kendrick Lamar, Massive Attack en The National. Een ticket voor een heel weekend kost €109,-. Voor een dagkaart betaal je €55,-. Tickets voor het festival zijn te krijgen via de website.