Rihanna naar Werchter Boutique 2016

rihanna wb

Rihanna zal tijdens haar ‘AntiWorldTour’ Werchter Boutique aandoen op donderdag 21 juli. Ze neemt daarvoor special guests The Weeknd en Big Sean mee.

Rihanna

Het achtste studioalbum van Rihanna, genaamd Anti, zal op 4 december verschijnen. Het album wordt uitgebracht door de streamingdienst Tidal. Anti is het eerste album van Rihanna sinds de in 2012 verschenen plaat Unapologetic. Met een concert in de Amsterdam Arena begint Rihanna zaterdag 11 juni aan het Europese deel van haar wereldtournee. De tournee begint vrijdag 26 februari in San Diego in Californië. Tijdens de concerten in Noord-Amerika is Travi$ Scott haar special guest. Big Sean en The Weeknd nemen die rol op zich tijdens het Europese deel van de wereldtournee.

Werchter Boutique 2016

Werchter Boutique presents… is een avondfestival voor fijnproevers en feestvierders. Alles draait rond één absolute topnaam. Alleen de Groten der Aarde komen in aanmerking. Artiesten die hoogwaardig en avondvullend entertainment brengen en die een grote massa in de open lucht kunnen begeesteren. Wisten het Festivalpark eerder al in te palmen: Madonna (2009), Prince (2010), Metallica (2012) en Muse (2013). In 2014 en 2015 vond Werchter Boutique helaas geen doorgang door het ontbreken van headliners. De ticketverkoop start op 3 december om 10.00.