Ellie Goulding, Passenger en meer naar Bråvalla 2017

ellie goulding

Het Zweedse festival Bråvalla maakt vandaag een lading nieuwe namen bekend. Onder andere Ellie Goulding, Passenger en Alesso zijn volgend jaar in het Werchter-weekend van de partij in Norrköping.

Maar dat is nog niet alles! Naast Ellie Goulding, Passenger en Alesso zijn ook Otto Knows, Travis Scott en Norlie & KKV aan het programma toegevoegd. Eerder werd bekend dat ook System Of A Down, Linkin Park, Die Antwoord, Prophets of Rage, Mac Miller en Martin Garrix op Bråvalla te zien zijn. Het Zweedse festival vindt volgend jaar in hetzelfde weekend plaats als Rock Werchter. System Of A Down en Linkin Park geven op beide festivals acte de présence. Het is niet ondenkbaar dat andere artiesten ook op beide festivals op gaan treden.

Ellie Goulding

Ellie is back! De Engelse zangeres was dit jaar al te zien op festivals als Rock Werchter, Glastonbury en Coachella. In 2017 pakt Ellie opnieuw haar koffers voor een tournee door Europa. Onder andere VOLT kon de komst van de zangeres al bevestigen. Ellie Goulding scoorde hits met ‘Burn’, ‘On My Mind’ en ‘Love Me Like You Do’ en bracht 2 studioalbums uit. Delirium is daarvan de meest recente en zorgde voor de definitieve doorbraak.

Bråvalla 2017

Bravalla Festival Header

Het Bråvalla Festival zal volgend jaar plaatsvinden van 28 juni t/m 1 juli in het Zweedse Norrköping. Tickets voor het festival zijn inmiddels verkrijgbaar. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Gezien het feit dat het Zweedse festival tegelijk valt met Rock Werchter is er een grote kans dat de festivals een aantal namen zullen delen. Dit jaar hebben beide festivals System of a Down en Linkin Park al mogen aankondigen. Eerder waren onder meer Rammstein en Editors op beide festivals te vinden.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam