Onder andere Sheryl Crow en Gossip naar Live is Live 2024

Gossip

Het Belgische Live is Live maakt zes nieuwe kleppers bekend. Onder meer Sheryl Crow, Gossip en Passenger spelen komende zomer op de Antwerpse Linkeroever.

Het affiche van Live is Live 2024 begint stilaan meer en meer vorm te krijgen. Eerder kwam de organisatie al met Ben Howard, The National en The Smashing Pumpkins op de proppen. Nu is het weer tijd voor enkele nieuwe toevoegingen. Naast de bovenstaande artiesten, zijn ook Belgische kleppers als Intergalactic Lovers en Zornik aanwezig komende zomer. Het overzicht van de kersverse acts vind hieronder.

Zaterdag headliner

Na een tweedaagse editie afgelopen zomer, keert de derde festivaldag terug. Zo zijn twee van de drie headliners al bekend. The National krijgt de eer om de eerste dag af te sluiten en voor zondag mogen The Smashing Pumpkins zich kandidaat stellen. Met andere woorden: Live is Live heeft voor zaterdag nog geen afsluiter. Wie deze taak krijgt, is nog even af te wachten. Volgens de organisatie is het niet lang meer wachten.

Tickets

Ben je al overtuigd door het begin van de line-up? Koop dan snel je dag- of weekendticket via de officiële website. Let hierbij op: het terrein beschikt ook over tribunes die alleen beschikbaar zijn voor festivalgangers met een ‘Seat Ticket’. Ditzelfde geldt voor een apart voorvak dichterbij het podium. De dagkaarten variëren tussen de €90,- en €130,-. Een weekendkaart is beschikbaar vanaf €225,-. Tenzij je negen vrienden weet te overtuigen, dan krijg je er eentje gratis.

Live Is Live 2024

Net als de editie van 2023 vindt Live Is Live volgend jaar plaats op het Middenvijver terrein in Antwerpen. Na een minder goed ontvangen debuut in Zeebrugge maakte het festival vorig jaar een frisse start waarbij alles een stuk beter uit de verf kwam. Ook voor 2024 zijn er verbeteringen op komst. Naast de extra dag wordt ook het festivalterrein uitgebreid.

Live is Live Logo

Live is Live 2024

Locatie
België
Antwerpen, België
Datum 28-30 juni 2024
Tickets Kopen