Highfield Festival 2017 presenteert The Offspring en meer

Offspring
Offspring

Highfield Festival maakt een nieuw rijtje namen bekend. Onder meer The Offspring en Beginner reizen af naar Leipzig. De bands sluiten aan bij onder andere Placebo.

Naast The Offspring en Beginner maakt het Duitse festival nog 4 namen bekend. Feine Sahne Fischfilet, Zebrahead, Tonbandgerät en The Lytics voegen zich ook bij de namen die eerder al aangekondigd werden.

Wanneer je komend jaar naar Lowlands of Pukkelpop gaat is Highfield een interessant festival. De drie festivals vinden namelijk tegelijkertijd plaats en delen daardoor regelmatig artiesten. Afgelopen editie stonden onder andere Wolfmother en Eagles Of Death Metal op alle drie de festivals. Benieuwd met wie je dit jaar rekening kan houden? Hieronder vind je alle bevestigde namen voor Highfield Festival 2017 tot nu toe:

[mks_col]

[mks_one_quarter]

 • 257ers
 • Alligatoah
 • Antilopen Gang
 • Beginner
 • Billy Talent
 • Bosse
 • Casper

[/mks_one_quarter]

[mks_one_quarter]

 • Clueso
 • Donots
 • Feine Sahne Fischfilet
 • Frittenbude
 • Heisskalt
 • Neonschwarz

[/mks_one_quarter]

[mks_one_quarter]

 • Ok Kid
 • Placebo
 • Raf Camora & Bonez MC
 • Rogers
 • SDP
 • SSIO

[/mks_one_quarter]

[mks_one_quarter]

 • SXTN
 • The Lytics
 • The Offspring
 • Tonbandgerät
 • Turbostaat
 • Zebrahead

[/mks_one_quarter]

[/mks_col]

 

Highfield Festival 2017

Featured image for 'Highfield Festival 2016'

Highfield Festival vindt plaats 18, 19 en 20 augustus aan het Störmthallermeer ten zuiden van Leipzig. Het festival werd voor het eerst gehouden in 1998 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het festivalland. In het verleden stonden bands als Rammstein en Arctic Monkeys als bovenaan het het affiche. Met onder andere Placebo en Billy Talent zijn de eerste namen van het festival bekend. Ook de kaarten voor het Duitse festival zijn al in de verkoop gegaan. Een combiticket voor Highfield Festival 2017 heb je al vanaf €129,- en kun je kopen via de website van het festival.