Pukkelpop 2024 kondigt QOTSA en The Offspring aan als zondagheadliners

Queens of the Stone Age op Pinkpop 2023. Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Voor de derde dag op rij kondigt Pukkelpop 2024 headliners aan. Nadat het gisteren en eergisteren al Fred again.., Stormzy, Sam Smith, Goldband en Charlotte de Witte aankondigt, is het ditmaal de beurt aan Queens of the Stone Age en The Offspring.

En daarmee lijken de grootste namen voor het Belgische Pukkelpop 2024 bekend. De afgelopen dagen kondigde de organisatie al pop acts aan met Sam Smith en Goldband, elektronisch geweld met Charlotte de Witte en Fred again.., en je dagelijkse portie hiphop met Stormzy. Nu is het tijd voor de harde gitaren: Queens of the Stone Age en The Offspring mogen de zondag afsluiten en reizen deze zomer af naar Hasselt.

Pukkelpop 2024

Pukkelpop vindt deze zomer plaats van 15 tot en met 18 augustus in Hasselt, België. Tickets voor het festival zijn nog niet verkrijgbaar. De verwachting is dat dit de komende weken verandert. Hoewel de eerste namen van de line-up nu bekend zijn, is het grootste deel van het affiche dat nog niet. Wie er verder naar Hasselt afreizen is dus nog even speculeren. Benieuwd wie nog meer kans maken op een plekje op de Pukkelpop 2024 poster? Houd dan de line-up van Lowlands 2024 in de gaten. De festivals vinden in hetzelfde weekend plaats, wellicht delen ze dit jaar dus weer een aantal acts.

Denk jij al wel te weten wie er deze zomer nog meer te zien zijn op Pukkelpop? Of ben je gewoon benieuwd naar de meest verse geruchten? Wees dan welkom in het Pukkelpop-topic op het Festileaks forum. Liever via Whatsapp in contact komen met andere festivalliefhebbers? Kom dan gezellig langs in onze WhatsApp groep.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen