Iggy Pop en anderen naar Festival Les Déferlantes 2017

Iggy Pop
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Iggy Pop reist aankomende zomer af naar het zonnige zuiden van Frankrijk. De Amerikaanse zanger staat samen met Die Antwoord op Festival Les Déferlantes 2017.

Het Franse festival viert dit jaar haar tienjarig bestaan en daar hoort natuurlijk een mooie line-up bij. Met de komst van Iggy Pop en Die Antwoord tovert het festival meteen twee grote namen uit de hoge hoed. Benieuwd welke acts er nog meer zijn bevestigd? We hebben de bevestigde namen op een rijtje gezet:

[mks_col]
[mks_one_half]

  • Iggy Pop
  • Die Antwoord
  • House of Pain

[/mks_one_half]
[mks_one_half]

  • Renaud
  • Petit Biscuit
  • Last Train

[/mks_one_half]
[/mks_col]

 

Iggy Pop

De Amerikaanse punk- en rockzanger Iggy Pop kreeg bekendheid als zanger van The Stooges. Sinds 1976 is Iggy Pop ook solo actief en dat doet hij zeker niet onverdienstelijk. Zo heeft hij sindsdien maar liefst zeventien albums uitgebracht. Het laatste album, Post Pop Depression, is in maart dit jaar uitgekomen. Bij dit album heeft Iggy hulp gekregen van Queens Of The Stone Age-leden Dean Fertita en Josh Homme, en Arctic Monkeys drummer Matt Helders. Na een grote (festival)tour in 2016, is Iggy Pop dus ook in 2017 van de partij op Les Déferlantes. Welke festivals zullen er nog volgen?

Festival Les Déferlantes 2017

Festival Les Déferlantes 2017 vindt plaats van 8 tot en met 11 juli in het Zuid-Franse Argeles-Sur-Mer. Dit jaar viert het festival haar tienjarig bestaan. Met de komst van Iggy Pop en Die Antwoord heeft het festival haar eerste grote namen alvast binnen. Tickets voor een losse dag zijn verkrijgbaar vanaf €47,50. Kijk voor meer informatie over dit Franse festival op de officiële website.