Electric Castle 2023 bevestigt The Chemical Brothers, George Ezra en meer

Chemical Brothers

De eerste namen voor Electric Castle 2023 zijn bekend. The Chemical Brothers, George Ezra en Iggy Pop zijn de belangrijkste headliners. Het Roemeense festival kondigt in totaal 34 namen aan voor de editie van komende zomer.

Naast de headliners staan Pendulum, Peggy Gou, Sigur Rós, Nothing But Thieves en Tash Sultana hoog op het affiche. Vorige editie stonden onder meer Twenty One Pilots, Gorillaz en Deftones op het festival. Een compleet overzicht van alle bevestigde namen kun je hieronder vinden, in alfabetische volgorde:

Beleving staat centraal

Het Transsylvanische Bánffy Castle, vlakbij Cluj-Napoca in Roemenië, is het decor voor Electric Castle. Dit voegt toe aan het unieke gevoel van het evenement, waar lichtprojecties centraal staan. Zo komt het kasteel ’s nachts tot leven en zijn er allemaal schattig verlichte bosroutes. Hierdoor valt er genoeg te ontdekken en is de beleving eigenlijk net zo belangrijk als de muziek. Festileaks bracht afgelopen zomer al een bezoek aan het festival. Waan je alvast in de Roemeense festivalsferen met ons verslag van Electric Castle 2022.

Electric Castle
photo: Sam Kragtwijk/Festileaks

Kaartverkoop

Tickets zijn al in de verkoop gegaan via de website van Electric Castle. Tot 20 december koop je een 5-Day Pass voor een speciale prijs van € 129,-. Dit is nog exclusief camping, hier betaal je eventueel € 40,- voor. Er zijn sinds dit jaar ook diverse Glamping upgrades beschikbaar, mocht je geen zin hebben om al je spullen mee te sjouwen. Eventueel kun je er een stedentrip van maken en overnachten in Cluj-Napoca.

Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen