A Tribe Called Quest, Lorde en meer naar Roskilde 2017

Deze ochtend groot nieuws vanuit de organisatie van Roskilde: onder andere Lorde, A Tribe Called Quest en Gucci Mane werden toegevoegd aan het programma.

In totaal zijn er 29 namen toegevoegd aan de line-up, waardoor de teller nu op 70 bekendgemaakte acts staat. Alle tot nu toe bekend gemaakte namen vind je hieronder:

A Tribe Called Quest

A Tribe Called Quest is al jarenlang een van de grootste namen uit de hip-hop. In 2016 brachten ze een nieuw album We Got It From Here… Thank You 4 Your Service uit: het eerste nieuwe album in 18 jaar. Roskilde is tot nu toe hun enige optreden in Europa.

Lorde

In 2013 kon je bijna niet om Lorde heen. De toen nog 16-jarige zangeres scoorde hit na hit. Dit jaar keert ze terug op het podium. Aankomende zomer zal ze onder andere op Roskilde en Rock Werchter te zien zijn.

Roskilde 2017

Roskilde Festival is een groot festival wat plaatsvindt in de gelijknamige plaats Roskilde in Denemarken. Dit jaar wordt het festival gehouden van 24 juni tot en met 1 juli. Onder andere Foo Fighters, Arcade Fire en The Weeknd werden al eerder bevestigd. Tickets kosten ongeveer 270 euro. Voor meer informatie over het festival zelf en de andere namen, kijk op de website.