The Weeknd naar Roskilde 2017

Roskilde Festival 2017 laat weer van zich horen! Niemand minder dan The Weeknd is bijgeschreven op de festivalposter. The Weeknd zal op woensdag 28 juni een optreden verzorgen op de Orange Stage.

De geruchten dat The Weeknd ook Rock Werchter zal aandoen, blijven met dit nieuws groeien. The Weeknd voegt zich bij een aantal grote namen op het affiche. Eerder werden onder andere Arcade Fire, Foo Fighters, JusticeModerat/Modeselektor en Trentemøller bekendgemaakt.

The Weeknd

Abel Tesfaye bracht enkele weken geleden zijn derde album uit. Op Starboy werkt hij samen met onder meer Daft Punk. De Canadese singer-songwriter cancelde vorig jaar zijn Europese tour, maar maakt dit in 2017 goed. In het voorjaar staat hij in verschillende Europese zalen, zoals de Ziggo Dome en het Sportpaleis. Ook Europese festivals komen er aan. Hij was al bevestigd voor het Duitse Wireless festival en nu staat hij in het Werchter-weekend in Polen.

Roskilde 2017

Foto: Simon Frøsig Christensen/Roskilde
Foto: Simon Frøsig Christensen/Roskilde

Roskilde 2017 vindt plaats van 24 juni tot en met 1 juli 2017 in de gelijknamige plaats in Denemarken. Onder andere Foo Fighters, Arcade Fire, Justice, Moderat en Trentemøller staan al op de affiche. Afgelopen jaar stonden onder andere LCD Soundsystem, Red Hot Chili Peppers en Tame Impala op het festival. Tickets kosten ongeveer € 268,- (exclusief boekingskosten). Alle namen en info vind je uiteraard op hun website.