Volgende week nieuwe namen voor Lowlands 2017

Volgende week maakt Lowlands nieuwe namen bekend. Dat laat de festivalorganisatie op Facebook weten. 

Volgende week worden onder andere Mumford and Sons, The xx en Editors vergezeld door nieuwe namen. Dat weet de organisatie van het festival te melden in een bericht op Facebook.

De organisatie van het festival maakt daarnaast ook bekend dat de Early Bird-kaartjes uitverkocht zijn. Voor de verkoop van de Early Bird-kaartjes werden er ook al kaartjes voor €150,- verkocht. In totaal is 52% van alle tickets nu verkocht.

Vanaf nu geldt de reguliere prijs van €175,- voor een kaartje. Met het uitverkopen van de Early Bird-kaartjes gaat er daarnaast ook nog een nieuw soort tickets in de verkoop: de voordelige groepstickets. Bij het bestellen van 10 tickets betaal je nog steeds de Early Bird prijs van €165,- per ticket.

Lowlands 2017

Lowlands 2016

Lowlands bestaat in 2017 maar liefst 25 jaar. De verjaardagseditie van het festival vindt plaats van 18 tot en met 20 augustus. Tickets zijn te koop voor € 175,-. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

 

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.