Beyoncé cancelt Coachella 2017

Ook Coachella heeft last van een afzeggende headliner. Beyoncé staat dit jaar helaas niet meer op het festival in Californië. Dit gaat de zangeres volgend jaar goedmaken: ze is meteen de eerste headliner voor het festival in 2018. 

Op het advies van de dokter moet Beyoncé het even rustig aandoen. Daardoor moet ze jammer genoeg Coachella afzeggen. Gelukkig blijven er nog genoeg mooie namen over op het affiche. Onder meer Radiohead, Kendrick Lamar en The xx zullen wel acte de présence geven.

Beyoncé is overigens niet de eerste headliner die deze week een optreden cancelt. Down the Rabbit Hole zat in hetzelfde schuitje met de afzegging van Massive Attack. Massive Attack heeft voorlopig nog niet bevestigd dat zij dit gaan goedmaken. Beyoncé gaat dat in ieder geval wel doen en is daarmee de eerste bevestigde headliner voor 2018. Een overzicht van andere afzeggende headliners van de laatste jaren en hun vervangers kan je hier bekijken

Beyoncé

Of het iets met de zwangerschap van de zangeres te maken heeft, is niet bevestigd. Wel is het bekend dat zij samen met Jay-z een tweeling gaat krijgen dit jaar. Volgens insiders begint deze zwangerschap wel zo langzamerhand haar fysieke gesteldheid aan te tasten. Na de bevalling zal zij ook zeker een tijdje vrij nemen. Dat we haar dan even moeten missen is helemaal niet erg. Twee talentvolle kinderen erbij en een optreden op Coachella 2018 maken haar tijdelijke afwezigheid ruimschoots goed.

Coachella 2017

Coachella 2007
Foto: Malcolm Murdoch

Coachella vindt dit jaar plaats van 14 t/m 16 april en 21 t/m 23 april 2017. Het festival wordt gehouden in de woestijn in Indio, Californië. De organisatie weet ieder jaar weer een indrukwekkende line-up neer te zetten. Dit jaar staan onder andere Radiohead, The xx, Kendrick Lamar en Bon Iver op het affiche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle tickets al weer zijn gevlogen. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Coachella Logo

Coachella 2025

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 11-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen