Couleur Café 2017 bevestigt Lianne La Havas en meer

Lianne La Havas
Lianne La Havas, @Kamiel Scholten Fotografie

Vanaf 30 juni tot 2 juli staat Brussel weer in het teken van Couleur Café. Vandaag bevestigt het festival de eerste 19 namen voor komende editie. Daarbij vinden we onder meer Lianne La Havas en Damian ‘Jr. Gong’ Marley.

Met 19 nieuwe namen vliegt het festival uit de startblokken voor komende editie. Nadat het festival als eerste Princess Nokia, Kabaka Pyramid and Roméo Elvis toevoegde aan het affiche komen daar nu ook Lianne La Havas, Damian ‘Jr. Gong’ Marley, Flatbush Zombies en Dubioza Kolektiv bij. Alle nieuwe namen voor het Brusselse festival vind je hieronder.

De kaartverkoop voor het festival is direct van start gegaan. Een weekendkaart heb je al vanaf €79,- en een dagticket is voor €39,- verkrijgbaar. Daarnaast is er ook een groepskorting beschikbaar. Koop je 10 dagkaarten tegelijk, dan krijg je per kaart €6,- korting.

Couleur Café 2017

Couleur Café is een driedaags festival dat ieder jaar in Brussel wordt gehouden. Tijdens de afgelopen edities waren internationale acts zoals Chic ft. Nile Rodgers, Macklemore & Ryan Lewis en Ben Howard op het festival te zien. Daarnaast stonden ook Selah Sua en Trixie Withley als de Belgische vertegenwoordiging op de line-up. Kaarten voor het festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Een combiticket voor drie dagen heb je vanaf €79,- en met de camping erbij ben je €95,- kwijt. Een dagticket voor Couleur Café kost €39,-. Meer informatie vind je op de website van het festival

Couleur Cafe Logo

Couleur Cafe 2024

Locatie
België
Brussel, België
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
Action Bronson
Stikstof
Tickets Kopen