Michael Kiwanuka naar Colours of Ostrava 2017

Michael Kiwanuka

Michael Kiwanuka is de gloednieuwe toevoeging op het affiche van Colours of Ostrava 2017. De Engelse soulzanger doet deze zomer naast Tsjechië een hoop andere Europese landen aan.

Naast Colours of Ostrava is de zanger onder meer te vinden op Bonnarroo en Lowlands, waar zijn naam sinds gisteren op het affiche te vinden is. Vandaag is tevens bekendgemaakt dat hij ook op Cactusfestival staat. Eerder maakte Colours of Ostrava de komst van onder meer Alt-J en Imagine Dragons bekend.

Michael Kiwanuka

De oorspronkelijk Londense soulzanger Michael Kiwanuka sleepte in 2012 de BBC Sound of the Year Award binnen. Winnaars van de award worden gezien als veelbelovende artiesten waar we nog veel van gaan horen. Michael Kiwanuka bewees zichzelf in de jaren erna als terechte winnaar. In juli vorig jaar kwam zijn tweede studioalbum Love & Hate uit. De gelijknamige single van het album eindigde hoog in de hitlijsten. De zanger vaak vergeleken wordt met grote namen als Marvin Gaye en Bill Withers. Zijn korte en toch al indrukwekkende carrière heeft hij met name te danken aan zijn unieke stem en meeslepende songs.

Colours of Ostrava 2017

Colours Of Ostrava

 Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Eerder schreven we over de bijzondere sfeer van het festival en de bijbehorende opmerkelijke locatie. De komende editie van het festival vindt plaats van 19 tot en met 22 juli 2017. Met de aankondigingen van onder meer Imagine Dragons en Alt-J zijn er al flink wat namen bekend. Tickets kun je aanschaffen voor zo’n € 80,-. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door CzechTourism.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.