Justin Timberlake, Alter Bridge en meer naar Rock in Rio 2017

De festivalwereld draait uiteraard dag en nacht door. Vannacht zijn onder meer Justin Timberlake en Alter Bridge bevestigd voor het Braziliaanse Rock in Rio. 

Naast Justin Timberlake en Alter Bridge zijn ook Nile Rodgers & Chic en de Braziliaanse acts Skank en Frejat toegevoegd aan het affiche. Nile Rodgers & Chic hebben nog wat goed te maken met de organisatie van Rock in Rio. In 2014 moest de band hun optreden voor de Portugese editie afzeggen. Dat optreden gaat Nile Rodgers en zijn band dit jaar inhalen in Brazilië. Naast Niles Rodgers & Chic werden eerder al acts zoals Lady Gaga en Red Hot Chili Peppers aangekondigd. De tot nu toe bekend gemaakte line-up is hieronder te vinden.

Justin Timberlake

“Rock in Rio is bringing ‘Sexyback’!”. Beter kan de organisatie de oudere popheld genaamd Justin niet aankondigen. Eerst sexy met de boyband *NSYNC, daarna zelf hits scoren met nummers zoals, jazeker, ‘SexyBack’. En dan vorig jaar de zomerhit scoren met ‘Can’t Stop The Feeling’. Justin Timberlake was sexy, is sexy en blijft sexy. Daar mogen de Brazilianen in september lekker van genieten.

Rock in Rio 2017

De Braziliaanse editie van Rock in Rio vindt plaats van 15 tot en met 17 september en 21 tot en met 24 september 2017 in Rio de Janeiro. Zoals elk jaar heeft Rock in Rio weer grote namen op de line-up. Dit jaar gaan onder andere Red Hot Chili Peppers, Aerosmith en Bon Jovi optreden op het Braziliaanse festival. Tickets gaan vanaf 6 april in de verkoop. Voor meer informatie, check de officiële website. Naast Brazilië zijn er ook een varianten van Rock in Rio in Las Vegas en in Lissabon, maar die laatste gaat dit jaar niet door.