Foo Fighters, Mumford & Sons en meer naar Lollapalooza Berlin 2017

We moesten even wachten, maar daar zijn ze! De eerste namen voor Lollapalooza Berlin. Onder de eerste namen voor het Duitse festival zitten Foo Fighters en Mumford & Sons.

Eerder deze maand hadden we al de bekendmaking van het affiche van Lollapalooza Paris, de Franse variant van het festival wordt in 2017 voor het eerst gehouden. Lollapalooza Berlin kan dan natuurlijk niet achterblijven. Naast de twee headliners zien we ook The xx en London Grammar terug op het affiche. Alle namen staan op het affiche hieronder.

Foo Fighters

Foo Fighters is een Amerikaanse rockband welke bestaat uit vijf leden. Dave Grohl richtte de band in 1994 op naar aanleiding van het uiteen vallen van Nirvana na de dood van Kurt Cobain. In 2014 kwam het laatste album uit, dat de titel Sonic Highways kreeg. Hierna volgde ook de aankondiging van een internationale tour. Op 12 juni 2015 brak Dave Grohl echter zijn been door een ongelukkige val van het podium, waarna de band alle overige Europese tourdata schrapte. In 2017 komen ze terug naar Europa, met optredens op onder andere Rock Werchter en Roskilde.

Lollapalooza Berlin

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

De eerste editie werd gehouden op de Tempelhof Airport in Berlijn. Vorig jaar was de locatie de Treptower Park en dit jaar wordt de locatie weer veranderd. Waar het gehouden wordt is nog even onzeker. Wat wel zeker is, is dat Lollapalooza Berlin wordt gehouden op 9 en 10 september. Kaarten voor het festival waren al te koop. Early bird tickets kan je aanschaffen voor 129 euro. Deze zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, daarna betaal je de reguliere prijs van 149 euro. Dagtickets, VIP-tickets en Platinum-tickets zijn nog niet te koop. Wil je weten hoe het vorig jaar? Check ons festivalrapport.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Lollapalooza Berlin 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/lollapalooza-berlin/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]Booking.com

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2024

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 7-8 september 2024
Line-up
Sam Smith
Martin Garrix
Burna Boy
Tickets Kopen