Lollapalooza Berlin verandert weer van locatie

Lollapalooza Berlin
Foto: Stephan Flad

Voor het derde jaar op rij vindt Lollapalooza Berlin op een andere locatie plaats. De nieuwe locatie wordt binnenkort bekendgemaakt. De early bird-tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan.

Twee jaar geleden vond de eerste Europese editie van Lollapalooza plaats op de Tempelhof Airport in Berlijn. Nadat de organisatie flinke problemen met de riolering kreeg gedurende het festival besloot de organisatie het festival te verplaatsen naar het Treptower Park. Ook deze locatie kende zijn problemen. Veel Berlijners waren bezorgd over de staat van het park na afloop van het festival. Mogelijk zijn aan deze zorgen gehoor gegeven want volgend jaar gaat het festival opnieuw verhuizen. Een terugkeer naar Tempelhof Airport is niet uit te sluiten.

Lollapalooza 2017

Kaarten voor Lollapalooza Berlin zijn al te koop. Vanaf vandaag kun je early bird tickets aanschaffen voor 129 euro voor twee dagen festival. Deze zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, daarna betaal je de reguliere prijs van 149 euro. Dagtickets, VIP-tickets en Platinum-tickets zijn nog niet te koop. Het festival vindt plaats op 9 en 10 september.

Lollapalooza Berlin 2016 is nog maar anderhalve week geleden. De grote namen van het festival waren Radiohead, Kings of Leon en Major Lazer. Klik hier voor het verslag dat Festileaks deed.

Lollapalooza Parijs

Het lijkt erop dat het festival zich verder gaat uitbreiden. Volgens het Franse festivalorakel Zégut zal het festival in 2017 zijn primeur maken in Parijs. Headliners zijn naar verluid Radiohead en Red Hot Chili Peppers. In tegenstelling tot het festival in Berlijn gaat de Franse versie drie dagen duren, op 21, 22 en 23 juli.

 

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Line-up
Imagine Dragons
David Guetta
Tickets Kopen