Lovebox strikt Jamie xx, Chase & Status en meer

Jamie XX
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het Britse Lovebox Festival strooit vandaag met mooie namen. De organisatie maakt bekend dat onder meer Jamie xx, Chase & Status en Jess Glynne aankomende zomer naar Londen afreizen.

Maar het blijft niet bij deze namen. Het festival toont in de onderstaande video hun gehele line-up tot nu toe. Dit is inclusief alle nieuwe bevestigingen zoals Solange en Rag ‘n’ Bone Man. De komst van Frank Ocean was vorig jaar al bevestigd.

Jamie xx solo

Het is gerust opvallend te noemen dat Jamie xx het Londense festival in zijn eentje aandoet. Met zijn band The xx is Jamie al bevestigd voor talloze festivals zoals Lowlands, Pukkelpop en Lollapalooza Berlin. Lovebox Festival is echter zijn eerste solofestival voor 2017. Gaan we Jamie deze zomer nog vaker in zijn eentje aan het werk zien? Wij zijn benieuwd.

Lovebox 2017

Lovebox Festival vindt dit jaar plaats op 14 en 15 juli in het Victoria Park in Londen. Je kunt er optredens verwachten van onder meer Frank Ocean, Jamie xx, Jess Glynne en Chase & Status. Vorig jaar stonden onder anderen Major Lazer en LCD Soundsystem op het affiche. Een ticket kost je omgerekend € 100,- en is verkrijgbaar via de website.