Advertisement

Cypress Hill, Bastille en meer naar Lowlands 2017

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Nieuwe namen voor Lowlands 2017!  De organisatie van het festival in Biddinghuizen maakt de komst van onder meer Cypress Hill, Bastille en London Grammar bekend.

Naast deze artiesten worden er nog veel andere namen aangekondigd. Alle bevestigingen zijn hieronder opgesomd:

 • London Grammar
 • Michael Kiwanuka
 • ARCHITECTS
 • Bastille
 • Billy Talent
 • Cypress Hill
 • Future Islands
 • Glass Animals
 • Nina Kraviz
 • Robert Hood (DJ-set)
 • Talaboman
 • BALOJI
 • Denzel Curry
 • Palace
 • shame
 • SMIB

Eerder maakte het festival de komst van onder andere Mumford & Sons, The xx en Editors bekend. Opvallend in het rijtje is London Grammar. De band werd al twee keer eerder aangekondigd, maar beide optredens werden wegens stemproblemen en oververmoeidheid afgezegd. Drie keer is scheepsrecht?

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Lowlands playlist op Spotify!

[mks_button size=”medium” title=”Check de Lowlands line-up nu!” style=”squared” url=”https://open.spotify.com/user/festileaks/playlist/2J4IWcQkO5akCOX9oNxqgt” target=”_new” bg_color=”#ee4644″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

 

Lowlands 2017

Lowlands 2016

Gefellowciteerd! Lowlands beleeft in 2017 haar 25e editie. Dat het een feest wordt om nooit te vergeten is een zekerheid. De eerste namen zijn al bekendgemaakt en die zijn al om te smullen. Wat te denken van The xx, Editors, Mumford And Sons, Moderat en Elbow? Of de aanvullingen van vandaag? Maar dat is nog lang niet alles. Als we Eric van Eerdenburg mogen geloven, staan er ook nog wat vernieuwingen op stapel. De veldindeling, de soort tenten, maar ook de muzikale richting van het festival worden momenteel geëvalueerd. We kunnen niet wachten. Is het al Lowlands?

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.