Pet Shop Boys, The Libertines en meer voor Festival on the Wall 2017

Pet shop alarm! Festival on The Wall 2017 kondigt de komst van Pet Shop Boys aan. En dat niet alleen, ook The Libertines en anderen staan in het weekend van 4 t/m 6 augustus in het Engelse Northumberland.

Naast Pet Shop Boys en The Libertines, spelen onder andere ook Mark Ronson en Twin Atlantic op het festival. Bekijk het onderstaande affiche voor een overzicht van alle namen:

Pet Shop Boys

Neil Tennant en Chris Lowe vormen samen het Britse muzikantenduo Pet Shop Boys. Je kent ze vast wel van hits als Go West, Always on My Mind en It’s A Sin. Eerder werd Pet Shop Boys al bevestigd voor Tinderbox 2017. Met de komst van het dertiende studioalbum Super is de band helemaal klaar voor het nieuwe festivalseizoen!

Festival on the Wall 2017

Festival on the Wall 2017 vindt plaats op 4, 5 en 6 augustus in het Engelse Northumberland. Met de komst van deze eerste namen komt er al vorm in de line-up, maar houdt voor alle bevestigingen onze Facebook en App in de gaten!

Early Bird tickets zijn nu in de verkoop. Voor een weekend-ticket betaal je omgerekend ongeveer €200,-. Bestel je tickets hier.