Kings Of Leon, Pet Shop Boys en meer naar Tinderbox 2017

Kings of Leon

Het affiche van Tinderbox 2017 krijgt steeds meer vorm. Vandaag bevestigt het Deense festival drie nieuwe namen waaronder Kings of Leon.

Naast de rockers van Kings Of Leon staan ook Pet Shop Boys en Jimmy Eat World op het podium van Tinderbox. De drie acts sluiten zich aan bij onder meer Martin Garrix, Lukas Graham en Die Antwoord.

Kings Of Leon

Kings Of Leon staat op de festivals ter promotie van het gloednieuwe album WALLS. WALLS is alweer het zevende studioalbum van Kings Of Leon. Na bescheiden hitjes als ‘Fans’ en ‘On Call’ volgde in 2008 de grote doorbraak met het album Only By The Night. Festivalanthems als ‘Use Somebody’ en ‘Sex On Fire’ bestormden de hitlijsten. Sindsdien behoren de rockers tot het meubilair van de festivalwereld.

Tinderbox 2017

tinderbox 2017

Tinderbox 2017 vindt in hetzelfde weekend plaats als Down The Rabbit Hole 2017. Daarom zullen de festivals verschillende namen delen op de festivalposters. Zo waren Suede en The National afgelopen seizoen op beide festivals te bewonderen.

Het festival vindt plaats in Odense, Denemarken op 22 tot en met 24 juni. Passe-partouts kosten je omgerekend zo’n 200 euro, voor een dagkaart betaal je ongeveer 120 euro. Het Deense festival wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Een kaartje kan je al kopen via de site van Tinderbox.