Racoon naar Royal Park 2017

Foto: Tomy N Lance

De tweede editie van Royal Park kondigt het tweede concert aan. Racoon geeft 9 juli een optreden op Paleis Soestdijk. Een dag eerder staat Van Morrison op de planken. 

Royal Park wordt dit jaar gehouden van 6 tot en met 10 juli. Inmiddels zijn er twee acts bekend gemaakt. Van Morrison speelt op 8 juli en Racoon een dag later op 9 juli. Dit betekent dat er nog twee acts en dus nog twee mooie avondconcerten bekend zullen worden gemaakt door de organisatie.

Racoon

Racoon tourt in maart door de clubs en zalen van Nederland. Na deze tour, die ondermeer langs een uitverkochte AFAS Live gaat, staat de band dus op Paleis Soestdijk voor Royal Park 2017. Ook komt er een nieuw album van de Zeeuwse band aan. Het kan niet anders dan dat ook dat album weer vol hits gaat staan.

Royal Park 2017

Royal Park Live is een reeks concerten die gehouden wordt op Paleis Soestdijk van 6 tot en met 10 juli. Dit jaar kent het festival haar tweede editie. Vorig jaar waren Damien Rice, Bløf en Counting Crows er te zien. Dit jaar zijn voorlopig concerten van Van Morrison en Racoon aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Van Morrison ging op dinsdag 1 februari van start en is inmiddels uitverkocht. De kaarten voor Racoon gaan op 16 februari in de verkoop. Staanplaatsen kosten €37,50 en voor een zitplaats betaal je €42,50. Daarnaast zijn er nog speciale kaarten verkrijgbaar waarbij je onder andere een bezoek aan het paleis kan brengen. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.