Sun Kil Moon bevestigt zichzelf voor Le Guess Who? 2017

1126
Sun Kil Moon

De eerste naam voor het Utrechtse festival Le Guess Who? 2017 is bekend. Sun Kil Moon zal op 9 november op het festival te zien zijn. Dat verklapt de band op middels het tourschema op de site.

Het optreden is de eerste Europese datum voor Sun Kil Moon. Naast Le Guess Who? 2017 staan er nog 3 shows in Australië en een show in San Francisco gepland. Het hele tourschema is te vinden op de website van de band. Vorig jaar was Sun Kil Moon onder andere te vinden op Down The Rabbit Hole.

sun kil moon

Le Guess Who? 2016

Le Guess Who? is een festival voor experimentele muziek met een combinatie van vernieuwende acts en legendarische culthelden. Het festival vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 12 november verspreid over meerdere locaties in Utrecht, waaronder het muziekgebouw TivoliVredenburg en het poppodium EKKO. Kaarten voor het vierdaagse festival zijn al in de verkoop. Early Bird Tickets kosten €92,50,- (inclusief service kosten) en zijn te koop op de website van het festival.

 

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Chef Nieuwsredactie | Studeert Economie & Bedrijfseconomie | Grote liefde voor onder meer Radiohead, Ben Howard en Arcade Fire.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.