Le Guess Who? 2017 maakt affiche compleet met Thurston Moore Group en meer

1123

Het festivalseizoen is met Appelpop en Lollapalooza Berlin afgelopen. Gelukkig zijn er tijdens het clubseizoen wel indoorfestivals! Met nog twee maanden te gaan, maakt Le Guess Who? het affiche compleet.

Onder de laatste namen van het Utrechtse festival zien we onder andere Thurston Moore Group, METZ en The Black Lips. Sommige van deze acts kon je afgelopen festivalseizoen al zien. Zo passeerde Thurston Moore Group op Rock Werchter. In totaal maakt Le Guess Who? vandaag maar liefst zestig nieuwe namen bekend. Zij voegen zich bij acts als Perfume Genius, James Holden en Sun Kil Moon. De volledige line-up vind je hier.

Le Guess Who? 2017

Le Guess Who? is een festival voor experimentele muziek met een combinatie van vernieuwende acts en legendarische culthelden. Het festival vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 12 november verspreid over meerdere locaties in Utrecht, waaronder het muziekgebouw TivoliVredenburg en het poppodium EKKO. Op het affiche vinden we dit jaar onder meer Sun Kil Moon, James Holden en Protomartyr. Ook Perfume Genius is van de partij. Kaarten voor het vierdaagse festival zijn al in de verkoop. Tickets kosten € 130,- (exclusief servicekosten) en zijn te koop op de website van het festival. Dagkaarten zijn te krijgen vanaf  € 35,-.

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.