Tyler, The Creator bevestigt zichzelf voor Les Ardentes 2017

Opnieuw een zelfbevestiging deze week. Dit keer is het de beurt aan Tyler, The Creator. De Amerikaanse rapper bevestigt zichzelf voor Les Ardentes 2017.

In zijn onderstaande tourschema is namelijk te zien dat hij begin juli Luik zal aandoen voor een optreden op Les Ardentes. Tyler, The Creator voegt zich met deze zelfbevestiging bij onder anderen Placebo, Liam Gallagher en Sean Paul.

 

Tyler, The Creator

De Amerikaanse rapper Tyler, The Creator debuteerde in 2011 met zijn album Goblin. Met zijn hip hop-collectief Odd Future maakte hij gestaag naam in binnen- en buitenland. Zijn laatste album Cherrybomb dateert al weer uit 2015. Les Ardentes is het tweede festival waarvoor Tyler is aangekondigd. Eerder dit jaar strikte het Spaanse Benicàssim de Amerikaanse rapper al.

Les Ardentes 2017

Les Ardentes Crowd 2012

Les Ardentes vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 9 juli in het Belgische Luik. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Een ticket voor de volle vier dagen kost je € 120,- en voor een dagticket betaal je € 55,-. Een plekje op de camping kost je nog € 15,- extra.

Het festival bestaat sinds 2006 en biedt plaats aan 70.000 festivalgangers. Vorig jaar vierde het festival haar 10-jarig bestaan met een vijfdaagse editie en sierden o.a. Pharrell Williams en Suede de festivalposter. Komende editie zullen zo’n 60 internationale en Belgische artiesten de vier festivaldagen vullen.