Sean Paul naar Les Ardentes 2017

Sean Paul is toegevoegd aan de line-up van Les Ardentes 2017. De Jamaicaanse artiest treed begin juli op op het festival in België.

Sean Paul zal op 7 juli op de planken staan. Eerder werd de komst van Mac DeMarco, Placebo, Liam Gallagher, Julien Doré en Chinese Man bekendgemaakt.

Les Ardentes 2017

Les Ardentes Crowd 2012

Les Ardentes vindt volgend jaar plaats van 6 tot en met 9 juli in het Belgische plaatsje Luik. Met de bekendmaking van de eerste headliner is ook de kaartverkoop van start gegaan. De eerste 2.000 kaarten betreffen een speciaal early-birdtarief: een passe-partout voor 4 dagen voor 95 euro. Daarna wordt de prijs verhoogd naar 120 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Het festival bestaat sinds 2006 en biedt plaats aan 70.000 festivalgangers. Vorig jaar vierde het festival haar 10-jarig bestaan met een vijfdaagse editie en sierden o.a. Pharrell Williams en Suede de festivalposter. Komende editie zullen zo’n 60 internationale en Belgische artiesten van donderdag tot en met zondag het podium betreden en vier concertdagen vullen waarbij alle genres aan bod komen.