De beste reacties op de line-up van Pinkpop 2017

Gisteren was de traditionele perspresentatie van Pinkpop 2017. De komst van headliners Green Day, Kings of Leon en Justin Bieber was al even bekend, nu kwam daar de rest van de line-up bij. In de Amsterdamse poptempel Paradiso werden onder andere Imagine Dragons, Live en Guus Meeuwis bevestigd.

De bekendmaking van Justin Bieber en Martin Garrix zorgde al voor de nodige discussie en ook nu waren de meningen verdeeld. Vanuit de zaal klonken enthousiaste reacties op de aankondiging van onder andere Imagine Dragons en Prophets Of Rage. Boegeroep was er echter te horen toen de naam van Guus Meeuwis verscheen. Ook op social media kreeg de organisatie de nodige kritiek, al waren veel festivalliefhebbers juist wel in hun nopjes met de line-up. We zetten de beste reacties op een rij:

Sommige reacties zijn niet mals…

Zoals ieder jaar is niet iedereen tevreden. Gelukkig zijn er met Lowlands, Best Kept Secret en Rock Werchter een hoop alternatieven.


… gelukkig zijn veel liefhebbers wel enthousiast

Er valt natuurlijk ook een hoop te genieten! Voor iedereen staat op Pinkpop wel iets dat de moeite waard is, zo valt Maurits op.


Een aantal Pinkpoppers is klaar met de kritiek

Als je het niet leuk vindt, blijf je toch lekker weg? Dat is de boodschap van onder andere Roy die wél gaat genieten van de 48e editie van Pinkpop.

Blijven hopen…

De affiche is nog niet helemaal compleet. Reden dus voor bezoekers om nog te hopen op hun favoriete artiest.

https://twitter.com/siraoanna/status/839504568945950720

Vooral Justin Bieber en Guus Meeuwis krijgen het te verduren…

Met Justin Bieber en Guus Meeuwis lijkt Pinkpop een nieuwe weg in te slaan. Niet iedereen kan dat waarderen.

… voor andere juist de reden om te gaan

Geen line-up lijkt met meer controverse gepaard te gaan dan die van Pinkpop. Toch verkoopt het festival al jaren (zo goed als) uit. Of dat ook dit jaar weer gaat gebeuren is nog de vraag. De kaartverkoop start aankomende zaterdag om 10:00 uur. Tickets kosten net als vorig jaar 195 euro.

Wat vind jij van de line-up? Haalt het jou over om een kaartje aan te schaffen? Laat het ons weten!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen