Dit is de line-up van Pinkpop 2017

De headliners kenden we al, samen met de opener en enkele zelfbevestigingen. Voor de volledige affiche moesten we wachten tot vandaag. Op de jaarlijkse Pinkpop persconferentie is het hele programma uit de doeken gedaan.

Naast de onthulling van de affiche was er nog veel meer te beleven in Paradiso, maar we houden jullie niet langer in spanning. Dit zijn alle namen van Pinkpop 2017!

[one_third]

Zaterdag 3 juni

Martin Garrix
Justin Bieber
Kensington
Chef’ Special
James TW
Five Finger Death Punch
Kaiser Chiefs
White Lies
Richard Ashcroft
Crystal Fighters
Pierce Brothers
The Ten Bells
Declan McKenna

[/one_third]

[one_third]

Zondag 4 juni

Green Day
Imagine Dragons
Broederliefde
Kodaline
Gavin James
Sean Paul
Sum 41
Clean Bandit
James Arthur
Anne-Marie
Rancid
Birdy
The Charm The Fury
My Baby
Jack Savoretti
Charl Delemarre
Busty and the Bass

[/one_third]

[one_third_last]

Maandag 5 juni

Kings Of Leon
System Of A Down
Live
Guus Meeuwis
Biffy Clyro
Prophets Of Rage
Passenger
Rag’n’Bone Man
Seasick Steve
Machine Gun Kelly

Liam Gallagher
Oh Wonder
Gutterdämmerung
Don Broco
Fat Freddy’s Drop
Chris Ayer
JP Cooper
Midas

[/one_third_last]

 

Ander nieuws

Foto: Kamiel Scholten

Zoals gezegd is er heel wat te beleven op de Pinkpop persconferentie. Naast optredens van Nu Of Nooit winnaar The Ten Bells, Midas, Jack Savoretti, Broederliefde en een bezoekje van Live kwamen er nog enkele interessante aankondigingen. Bijvoorbeeld, niet Justin Bieber maar Martin Garrix sluit de zaterdag van Pinkpop af. Wat er tijdens het optreden van Martin Garrix gaat gebeuren laat Jan Smeets nog even in het midden.

Allereest wordt de bierprijs gehandhaafd en sta je weer voor €2,50 met een koud biertje in je hand. Daarnaast wint Jera On Air de Jan Smeets award 2017. Zij bestaan dit jaar 25 jaar en vieren dat met een festival dat voor het eerst 3 dagen gaat duren en natuurlijk de Jan Smeets award met de cheque van 20.000 euro die daar bij hoort. Ook is er dit jaar, naast de gebruikelijke roze, een zwart Amnesty International hoedje.

Pinkpop 2017
Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie. De rest van de affiche werd vandaag gepresenteerd.

De kaartverkoop start over 3 dagen; op zaterdag 11 maart. De ticketprijzen blijven ongewijzigd. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen