Advertisement

Broederliefde, The Baseballs en meer naar Parkpop 2017

Parkpop voegt vandaag een aantal nieuwe namen toe aan de line-up van het festival. Onder meer Causes, The Baseballs en Broederliefde zijn op 25 juni te vinden op het festival in Den Haag. 

Ook is de komst van NIKO, Friends of the Family en de Règâhs bekendgemaakt. Zij voegen zich bij de eerder aangekondigde DOOL, Toots & The Maytals, Joanne Shaw Taylor en Los Pacaminos met Paul Young. Alle acts zijn op zondag 25 juni te bewonderen op het gratis festival in het Zuiderpark in Den Haag.

The Baseballs

The Baseballs is een bijzondere coverband die hedendaagse popmuziek in een nieuw – of eigenlijk oud – jasje steekt. De Duitse band brengt hits uit als rock-‘n-roll-nummers, en heeft daarmee meerdere malen de hitlijsten weten te bestormen. Zo haalden onder meer hun versie van Rihanna’s ‘Umbrella’ en Katy Perry’s ‘Hot ’n Cold’  de Top 40.

Parkpop 2017

Parkpop is een gratis festival wat sinds 1981 rond het einde van juni plaatsvindt in het Zuiderpark in Den Haag. Door de jaren heen stonden onder meer Faith No More, Amy MacDonald en INXS op het festival. Dit jaar gaan de voetjes van de vloer op zondag 25 juni. Meer informatie over het festival vind je op de site.