Down The Rabbit Hole 2017 strikt Fleet Foxes, Soulwax en meer

Down The Rabbit Hole 2017 heeft vandaag weer wat konijntjes uit de hoge hoed getoverd en breidt de line-up uit met 14 nieuwe acts. Onder meer Fleet Foxes, Soulwax en Typhoon zijn aan de line-up toegevoegd.

Alle namen op een rijtje:

 • Fleet Foxes
 • Soulwax
 • Typhoon
 • De La Soul
 • Babylon Circus
 • 2manydjs (dj-set)
 • Nick Mulvey
 • The Avalanches
 • Pond
 • Orchestra Baobab
 • Navarone
 • Sinkane
 • Hamilton Leithauser
 • All We Are

Helaas gaan de nieuwe bevestigingen wederom gepaard met een afzegging: na Massive Attack en Anderson. Paak, zegt nu ook Klangstof af. De band heeft de mogelijkheid gekregen te touren in Amerika als voorprogramma voor Miike Snow.

Down The Rabbit Hole 2017


Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Het weekender festival vindt plaats van 23 tot en met 25 juni 2017, een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. In de voorgaande edities stonden o.a. Foals, The War On Drugs, Iggy Pop, The National en PJ Harvey op de festivalposter. Afgelopen jaar is Down The Rabbit Hole uitgeroepen tot Mooiste Festival van 2016. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2017, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Wil je alvast de tot nu toe bevestigde artiesten beter leren kennen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2017

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 23-25 juni 2017
Tickets Niet meer beschikbaar.