Lady Gaga vervangt Beyoncé op Coachella 2017

Lady Gaga

Waar afzeggers zijn, zijn vervangers. De organisatie van Coachella heeft bekendgemaakt wie er in plaats van Beyoncé zal optreden op het Amerikaanse festival. Lady Gaga is de gloednieuwe headliner.

Vorige week werd bekendgemaakt dat Beyoncé dit jaar niet zou kunnen optreden op het festival. De zwangere zangeres had van de dokter namelijk het advies gekregen om het rustig aan te doen. Vannacht werd bekendgemaakt dat Lady Gaga haar plek in zal nemen. Gaga voegt zich bij een indrukwekkende line-up, waarop onder meer Kendrick Lamar, Radiohead, The XX, Lorde en Justice te vinden zijn.

Coachella 2017

Coachella zal dit jaar plaatsvinden van 14 t/m 16 april en 21 t/m 23 april 2017. Het festival wordt gehouden in de woestijn in Indio, Californië. De organisatie weet ieder jaar weer een indrukwekkende line-up neer te zetten. Vorig jaar stonden onder andere Guns N’ Roses, LCD Soundsystem en Calvin Harris op het festival. Wie tickets wilt bemachtigen, staat voor een lastige opgave: afgelopen jaar was het festival binnen enkele uren uitverkocht. Voor meer informatie ga je naar de website.

Coachella Logo

Coachella 2025

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 11-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen