Pixies, Ellie Goulding, Alt-J en anderen op Positivus 2017

(c) Joris Bulckens

Een lading verse namen voor Positivus! Het festival maakt bekend dat onder andere Pixies, Ellie Goulding, Alt-J en The Lumineers half juli in Letland te zien zijn.

Daar blijft het niet bij. Ook Maximo Park, Rae Sremmurd en Nothing But Thieves zijn onder de bevestigingen. Check alle nieuwe namen op onderstaande poster:

Ellie Goulding

Ellie is back! De Engelse zangeres was al te zien op festivals als Rock Werchter, Glastonbury en Pinkpop. In 2017 pakt Ellie opnieuw haar koffers voor een tournee door Europa. Onder andere VOLT en Bravalla konden de komst van de zangeres al bevestigen. Ellie Goulding scoorde hits met ‘Burn’, ‘On My Mind’ en ‘Love Me Like You Do’ en bracht 3 studioalbums uit. Delirium is daarvan de meest recente en zorgde voor de definitieve doorbraak.

Positivus 2017

Positivus Festival is een jaarlijks terugkerend driedaags festival en biedt live muziek in verschillende genres: pop, folk, electro en meer. Het festival vindt plaats van 14 t/m 16 juli in Letland. Het festival biedt toegang tot weiden, bossen, het strand, evenals de lokale stad Salacgrīva. Een combiticket zonder camping kost €76,50 en een combiticket met camping €83,60 euro. Daarnaast zijn er ook dagtickets verkrijgbaar voor €35,60. Tickets en meer informatie vind je hier!

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam