Racoon, DI-RECT en meer naar Appelpop 2017

Foto: Tomy N Lance

Vijf sappige nieuwe namen voor Appelpop. Onder meer Racoon en DI-RECT zijn aangekondigd. Zij staan, net als Kensington, in september op het gratis festival in Tiel. 

Naast Racoon en DI-RECT zijn ook Jonna Fraser, Vant en Mustii aangekondigd. Eerder werd de komst van Kensington, Kraantje Pappie en Teske al gemeld. Zo staat het aantal namen voor het Gelderlandse festival nu op acht.

Racoon

Racoon staat dit jaar al voor de achtste keer op het festival. Appelpop is niet het enige Nederlandse festival waar Racoom komend jaar te vinden is. De band uit Zeeland reist het hele land door en staat deze zomer onder meer op Royal Park en Zwarte Cross. Gaan ze dat dan doen met alleen oud materiaal? Natuurlijk niet! ‘Bring It On’ is de nieuwe single die deze vrijdag een vervolg gaat krijgen met de release van een EP. Bring it on Racoon, wij zijn er klaar voor!

Appelpop 2017

Appelpop John Coffey moshpit
Foto: Don Crusio/Festileaks

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Lees ook ons Festivalrapport van Appelpop 2016.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Line-up
Froukje
Roxy Dekker
Roxeanne Hazes
Tickets Kopen