Advertisement

Thomas Azier, Broederliefde en meer naar 3FM Awards Festival 2017

De 3FM Awards is meer dan alleen een awardshow. Inmiddels het uitgegroeid tot een heus festival. Daarbij hoort natuurlijk een line-up en die werd deze week met maar liefst vijf namen uitgebreid.

De blikvangers van de nieuwe bevestigingen zijn Thomas Azier en Broederliefde, maar daar blijft het niet bij. De radiozender maakte bekend dat ook Indian Askin en Call It Off  op 17 april in TivoliVredenburg te vinden zijn. Tot slot voegt het festival ook Lucas & Steve toe aan het affiche. De vijf nieuwe namen voegen zich bij acts als Chef’Special, De Staat en Blaudzun.

Livestream

Volg jij het 3FM Awards Festival liever thuis vanuit je luie stoel? Dat kan natuurlijk ook. De 3FM Awards en het 3FM Awards Festival zijn live te volgen via NPO 3FM, 3FM.nl, NPO 3 en NPO 101. 3FM zendt zelf vanaf 14:00 uur live uit vanaf TivoliVredenburg.

3FM Awards Festival 2017

Voor de 13e keer worden dit jaar de 3FM Awards uitgereikt. Ieder jaar mogen luisteraars van 3FM stemmen op hun favoriete artiesten. De prijzen worden vervolgens uitgedeeld tijdens de 3FM Awards. Vorig jaar ging Kensington er vandoor met maar liefst 3 awards op zak. Lucas Hamming pakte de award voor Serious Talent, een prijs voor nieuw talent die wordt uitgedeeld door de jury zelf. Voorafgaand aan de awardshow, wordt er een festival gehouden waar diverse artiesten op zullen treden. Wil je er dit jaar bij zijn? Kaarten zijn te koop via de website. Hier kan je ook terecht voor meer informatie over de line-up en de genomineerde artiesten.