Goed nieuws vanuit België: Oscar And The Wolf laat namelijk weten dat het nieuwe album nu echt klaar is! Het tweede album is de opvolger van de debuutplaat Entity.

Oscar And The Wolf teasede begin deze maand al nieuw materiaal en nu is ook het laatste puntje op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet. De teksten zijn af, de tracks opgenomen en het album geproduceerd. Sinds gisterenavond valt dit heugelijke nieuws te lezen op het Instagram-account van de band. Max Colombie en de zijnen hebben de afgelopen maanden hard doorgewerkt: shows in Antwerps Sportpaleis werden zelfs verplaatst om productiedagen doorgang te kunnen geven. En met resultaat, zo blijkt nu. Het album is uiteindelijk verrassend snel geproduceerd en inmiddels helemaal af.

Veel meer informatie dan dat alles in kannen en kruiken is, geeft de band niet. Naar de titel, releasedatum en het aantal tracks moeten we bijvoorbeeld nog gissen. Oscar And The Wolf houdt ons wat dat betreft nog even in spanning.

 

 ax

Finished writing, recording and production of the album. I couldn’t have done it without this bad bi+ch @onetrackbrain 💅

Een bericht gedeeld door Oscar & The Wolf (@oscarandthewolf) op

 

Festivals voor Oscar And The Wolf

Met een nieuwe plaat op zak, is Oscar And The Wolf helemaal klaar voor het festivalseizoen. De band mag zich opmaken voor optredens op Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en de Lokerse Feesten, waarbij het nieuwe materiaal ongetwijfeld ten gehore wordt gebracht. Haal je dansschoentjes maar alvast uit de kast, want gedanst gaat er zeker worden. Bevat de nieuwe plaat ook zo’n festivalhit als ‘Strange Entity’? Wij hopen in ieder geval van wel.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.