Oscar and the Wolf, Bazart en meer naar Lokerse Feesten 2017

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Belgisch trots op Lokerse Feesten! Het festival voegt vandaag 4 nieuwe namen toe aan het affiche. Onder andere Oscar and the Wolf en Bazart zullen op 11 augustus aantreden op de Grote Kaai in Lokeren.

Naast deze twee Belgische grootheden worden ook Warhola en School Is Cool aan het programma van die dag toegevoegd.

Kaarten voor vrijdag 11 augustus gaan op 3 april vanaf 9 uur in de verkoop.

Bazart

Bazart is de Vlaamse sensatie van het moment. Met Mathieu Terryn als frontman verrast de vijfkoppige Vlaamse indiepopband velen door Nederlandstalig te zingen. Het blijkt een ware succesformule. Hits als ‘Goud’, ‘Nacht’ en ‘Chaos’ brachten de band al optredens op Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. Ook dit jaar zit Bazart niet stil. Optredens op Down The Rabbit HoleRock Werchter en Dauwpop werden al eerder bevestigd.

Lokerse Feesten 2017

Lokerse Feesten 2016

De 43ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 4 t/m 13 augustus in het Belgische Lokeren. Onder andere Mark Ronson, Tom Odell, The Offspring, Marilyn Manson, Megadeth en Pixies werden al bekendgemaakt voor het festival. Er zijn verschillende tickets verkrijgbaar. De prijzen van dagtickets varieren van €35,- tot €49,- euro. Voor een combiticket betaal je €160,-. Tickets kun je hier kopen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam