Bospop 2017 presenteert Therapy? en meer

Met maarliefst vier nieuwe namen is het programma van Bospop 2017 bijna compleet. Vandaag voegt het festival onder andere Therapy? toe aan het affiche.

Behalve Theraphy? staat ook Delv!s op de line-up van het Limburgse festival. Tyler Bryant & the Shakedown en Stevie Nimmo Trio maken het rijtje met nieuwe bevestigingen compleet. Met het viertal nieuwe namen is de line-up van Bospop bijna compleet. Binnenkort maakt het festival de allerlaatste naam bekend.

Kun je nu al niet wachten tot het festival begint? De voorlopige timetable is al bekend. Ben jij te vinden bij Dropkick Murphys of kies je voor Doe Maar? Ook Beth Hart, Madness en Gogol Bordello staan op de Limburgse line-up.

Bospop 2017


Bospop 2017 vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area én een sfeervolle festivalmarkt. De voorverkoop is inmiddels gestart.  Voor €67,50 kun je één dag vertoeven in Weert. Volg je liever het hele programma? Voor €102,50 ben je beide dagen van de partij. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kun je met korting een bezoek brengen aan Bospop. Check de website van het festival voor meer informatie.

Bospop Logo

Bospop 2024

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Toto
The Waterboys
Zucchero
Tickets Kopen