Advertisement

REC. Festival 2017 presenteert Joey Bada$$, BADBADNOTGOOD en meer

Joey Bada$$
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De eerste namen van het Rotterdamse REC. Festival zijn bekend. Onder meer Joey Bada$$, Banks en BadBadNotGood zakken af naar het festival voor haar tweede editie. Ook breidt het festival dit jaar uit van 2 naar maar liefst 5 dagen.

In het totaal maakt het festival 8 namen bekend. Naast bovengenoemde namen staan Cassius en !!! (Chk Chk Chk) op het affiche. Ook Colin BendersAcid Arab Live en Saba vind je in november terug op REC. Festival.

In 2016 vond de eerste editie van het Rotterdamse festival plaats. Toen bestreek het festival twee dagen. Dit jaar bereidt REC. Festival flink uit. In plaats van twee dagen, kun je dit jaar vijf dagen feesten. De eerste dag van het festival is op woensdag 1 november en REC. gaat door tot zondag 5 november.

Ben je nu al overtuigd dat je het festival niet wilt missen. Morgen gaan om 11:30 de kaarten in de verkoop via de website van het Rotterdamse festival.

REC. Festival

REC. Festival beleeft dit jaar haar tweede editie. Waar het festival vorig jaar nog twee dagen duurde, wordt er dit jaar uitgebreid naar vijf dagen. Het festival begint op woensdag 1 november en eindigt op zondag 5 november. Met onder meer Joey Bada$$, Banks en BadBadNotGood zijn de eerste namen bekend. Vorig jaar stonden onder andere Skepta, Lianne La Havas en Santigold op het affiche. De ticketverkoop start morgen om 11:30 via de website van het festival.