Naar welke acts op Best Kept Secret 2017 kijk jij het meeste uit?

Best Kept Secret
Foto: Juri Hiensch

Nog maar drie keer het bovenste velletje van de scheurkalender afpeuteren en dan is het zover: Best Kept Secret 2017! Maar liefst 91 acts staan te trappelen om jou te entertainen. Naar welke acts kijk jij het meeste uit? Speel nu de FestiTinder en laat het ons weten!

Best Kept Secret viert dit jaar zijn lustrumfeestje. Op de 5e editie van het festival worden we onder andere getrakteerd op headliners Radiohead, Arcade Fire en Run The Jewels. Toch kun je er traditiegetrouw ook nog genoeg alternatieve bandjes ontdekken. Wie weet tref je er jouw idolen van de toekomst. Wat zijn jouw favoriete acts voor Best Kept Secret 2017? Staat de band omcirkeld in jouw blokkenschema? Swipe dan rechts. Is het niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Melanie Marsman

Dit jaar vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Onder meer Radiohead en Arcade Fire staan op het affiche. Momenteel zijn er nog enkel kaartjes voor de vrijdag te koop tegen een bedrag van € 79,- (excl. servicekosten). Meer informatie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina. Op ons forum heb je de mogelijk om mee te discussiëren over alles wat Best Kept Secret ademt en in onze BKS-shop vind je cd’s en lp’s van vele artiesten die op het festival te zien zullen zijn.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.