Terugkijken: Radiohead op Best Kept Secret 2017

1810

Duurde het optreden van Radiohead op Best Kept Secret 2017 jou ook veel te kort? Of kon je er helemaal niet bij zijn? Dan hebben wij goed nieuws. Een deel van het optreden is terug te kijken!

Dankzij NPO3 / 3voor12 is het optreden van Radiohead op Best Kept Secret 2017 vanaf vandaag in topkwaliteit terug te kijken, lekker lui van achter je beeldscherm. Dat is goed nieuws, want zoals te lezen valt in ons festivalrapport werd dit optreden beschouwd als een van de hoogtepunten van het Best Kept Secret-programma van dit jaar. Zes nummers zijn er opgenomen; drie nieuwe en drie klassiekers. Een complete opsomming van de uitgezonden tracks ziet er als volgt uit:

  • Daydreaming
  • Identikit
  • The Numbers
  • Exit Music (For a Film)
  • Street Spirit (Fade Out)
  • Paranoid Android

Samen zijn deze nummers goed voor meer dan een half uur aan beeldmateriaal. Dat wordt dus nog een keertje (of vijf) maximaal nagenieten. Enjoy!

De beelden: Radiohead op Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret 2017

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Afgelopen weekend vond al weer de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Met Radiohead, Arcade Fire en Run The Jewels als headliners beleefde het festival een droomjubileum. Volgend jaar komt Best Kept Secret natuurlijk weer terug. Het festival vindt dan plaats op 8, 9 en 10 juni 2018. Over het programma is nog niets bekend, maar kijkend naar afgelopen editie hoef je jezelf daarover niet druk te maken!

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in de richting Communicatie & Media. Verliefd op vinyl en dromende van een busje om alle festivals mee af te gaan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.