Best Kept Secret 2018 van 8 tot en met 10 juni

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Best Kept Secret 2017 is in volle gang! Toch zijn de data voor volgend jaar al bekend gemaakt. Het weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni 2018 staat in het teken rondom de zesde editie. Daarmee is een clash met Pinkpop 2018 van de baan. 

Het weekend waarin Best Kept Secret normaal gesproken plaatsvindt, 15 t/m 17 juni 2018, werd onlangs geclaimd door Pinkpop. In het slotinterview van 3voor12 zei Pinkpop-baas Jan Smeets: “Andere festivals zouden hetzelfde weekend kunnen doen, maar dat zou ik niet aanraden.” Met de nieuwe data zal het festival in Hilvarenbeek echter geen hinder ondervinden van de feestelijkheden in Landgraaf.

Best Kept Secret valt volgend jaar samen met onder andere Download Festival UK. Ook sluit het qua datum meer aan bij Primavera Sound. Best Kept Secret focust zich, net als Prmavera, met name op indiebands en zou dus volgend jaar veel namen met haar Spaanse evenknie kunnen delen. Er zijn nog geen acts voor Best Kept Secret 2018 bekendgemaakt.

Best Kept Secret

Best Kept Secret 2017

Het is Best Kept Secret-weekend bij Festileaks! Dit jaar vindt de vijfde editie van het festival plaats op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Onder meer Radiohead en Arcade Fire staan op het affiche. Momenteel zijn er nog enkel kaartjes voor de vrijdag te koop tegen een bedrag van € 79,- (excl. servicekosten). Meer informatie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina. Op ons forum heb je de mogelijk om mee te discussiëren over alles wat Best Kept Secret ademt.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy