Volg Glastonbury 2017 met Foo Fighters, Radiohead, Ed Sheeran en meer live via BBC

Foto: Eric Pamies

Dit weekend barst een van ’s werelds grootste festivals los: Glastonbury! BBC zendt het gehele weekend live uit vanaf het Engelse festival. De omroep laat onder meer optredens van headliners Radiohead, Foo Fighters en Ed Sheeran zien.

Van de headline-shows op Pyramid Stage tot de talenten op het BBC Introducing podium, alles komt voorbij.  Online zendt BBC in het totaal zo’n 120 optredens uit vanaf zes verschillende podia. Hang je liever voor de tv? Ook geen enkel probleem. Daar zendt de Britse omroep maar liefst 30 uur aan festivalplezier uit. Ook staan er maar liefst 6 radiozenders van BBC in het teken van Glastonbury. Glastonbury is all over the place!

Meer weten over wat er uitgezonden wordt? Check dan de website van BBC. Hier vind je dit weekend ook de verschillende streams. Die zijn meestal alleen vanuit Engeland te bekijken, maar daar zijn natuurlijk wel maniertjes voor (je hebt het niet van ons).

Rock Werchter voorpret

Met zo veel toffe optredens wordt voorpret voor Rock Werchter een eitje. Naast Radiohead en Foo Fighters zijn er natuurlijk veel meer acts die op beide festivals staan. Wat dacht je van bijvoorbeeld alt-J, Mark Lanegan en Royal Blood? Of Bonobo, Glass Animals en Frank Carter? Ze zijn dit weekend allemaal te vinden op Gastonbury en worden allemaal uitgezonden.

Glastonbury 2017

Glastonbury 2017 vindt plaats van 21 tot en met 25 juni op Worthy Farm, Pilton. Dit jaar pronken Ed SheeranRadiohead en Foo Fighters bovenaan het affiche. Net als afgelopen jaren was de vraag naar tickets groter dan het aanbod: het festival was dit jaar in 55 minuten uitverkocht. Diegene die geen ticket hebben weten te bemachtigen, moet geduld hebben tot 2019. Het festival wordt in 2018 namelijk overgeslagen om het terrein rust te geven. Geruchten dat het festival wordt verplaatst werden eerder al tegengesproken door Glastonbury-baas Emily Eavis.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2025

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 25-29 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen