Dit vonden jullie de beste optredens van Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Wat een waanzinnig programma had Down The Rabbit Hole in 2017. Keuzestress is een luxeprobleem, maar nog altijd stress. We vroegen jullie om de balans op te maken en een top 5 beste optredens te bedenken, en daar kwam deze lijst uit.

Zelfs zonder Anderson. Paak en Massive Attack was de line-up om van te smullen. Er was gewoon hiphop, bijvoorbeeld in de vorm van De La Soul, en er waren ook gewoon beats, van onder andere Bonobo. Niks geen gemis dus, muziek voor iedereen. Waarbij deze vijf acts in het bijzonder opvielen.

1. Moderat


Met afstand op één: Moderat. Geen verrassing, neem alleen de spectaculaire visuals om de hype te begrijpen. Betoverend. Zo ook het ‘nieuwe’ album (toch alweer een jaartje oud) III, dat vol staat met hypnotiserende en dwingende beats. Ogen dicht, en genieten.

2. Oscar & The Wolf


Max Colombie is natuurlijk sinds vorig jaar Lowlands op zegetocht. En nog altijd rijgt zijn band Oscar & The Wolf de ene na de andere overwinning aan de zegekar, waaronder Down The Rabbit Hole. Kijk naar die geweldige show, luister naar die mooie muziek, en durf dan deze tweede plaats eens te betwisten.

3. Soulwax


Daar is ‘ie weer, Soulwax. Op Best Kept Secret was het jullie derde favoriete act, en nu dus weer. Dan kunnen we concluderen: wij houden van die mannen. Maar ook: die geweldige show in Hilvarenbeek was dus geen toeval. Het trucje werkt, en daar hebben we geen enkel probleem mee.

#soulwax #dtrh

A post shared by Jasper (@jasperadr) on

4. Roosevelt

Thanks for the warm welcome Down The Rabbit Hole! ???

A post shared by Roosevelt (@roosevelt_music) on


Op Lowlands was deze Duitse producer al één van de ontdekkingen, en dus mocht Marius Lauber – zoals hij echt heet – ook aantreden bij het kleine broertje. En terecht, zo blijkt maar weer. Never change a winning team.

5. SOHN


Het hoeft niet alleen voetjes van de vloer te zijn. Niet bij SOHN, de Engelse singer-songwriter. Zijn dit jaar verschenen album Rennen vormt het prachtige decor van zijn show, die bij vlagen intiem aanvoelt. Soms kan groots, ook heel klein zijn.

SOHN #dtrh17

A post shared by Debbie Spaan (@polkadotprinses) on

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2017

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 23-25 juni 2017
Tickets Niet meer beschikbaar.