7 dingen die we verwachten van Imagine Dragons op Colours of Ostrava 2017

Imagine Dragons touren deze zomer Europa door, maar op woensdag 19 juli staan ze op Colours of Ostrava in Tsjechië. Dit festival vindt plaats op een heel gaaf industrieterrein, dat is nog eens iets anders dan een vlakke grasmat! 

1. De altijd sterke setlist

Imagine Dragons Setlist NOS Alive! 2017 2017

In de voorgaande shows zien we dat de setlist bijna elke show identiek is. Met gouden nummers van eerdere albums als ‘Gold’, ‘I’m so sorry’, ‘Bleeding Out’, ‘Demons’ worden de festivalweides deze zomer plat gespeeld. Ze spelen ook verrassend het nummer waar heel Nederland trots op is; ‘Amsterdam’ en de superhits ‘On Top of The World’ en ‘Radioactive’. De setlist is een prachtige mix van de drie albums die de band nu rijk is.

2. Ze spelen nieuwe nummers!

imagine dragons

Imagine Dragons speelt nieuwe nummers van het album Evolve dat op 23 juni is uitgebracht!!! Van het nieuwe album worden ‘Thunder’, ‘Whatever It Takes’, ‘Walking The Wire’ en ‘Believer’ live gespeeld.

3. Ieder bandlid heeft zijn eigen spotlightmomentje

Naast de springende zanger Dan, krijgen de andere bandleden hun eigen spotlight en mogen ze aan hun publiek laten zien wat ze kunnen. Zo is het zeer waarschijnlijk dat Wayne Sermon (gitaar), Daniel Platzman (drums) en Ben McKee (basgitaar) zeer verdiend hun moment of fame claimen.

4. De speech van Dan

Dan Reynolds is als frontman natuurlijk altijd meer op de voorgrond, maar hij staat er inmiddels om bekend dat hij ook altijd iets maatschappelijks wil toevoegen aan de show van Imagine Dragons. Deze zomer leeft de band mee met de aanslag in Manchester. Heel bijzonder dat ze de tijd nemen om het publiek hierbij stil te laten staan! Het is toch een belangrijk onderwerp dat bespreekbaar moet blijven, zeker tijdens shows als deze.

5. Dan Reynolds springt het publiek in

imaginedragons_dancing

De frontman van Imagine Dragons is heel dankbaar naar de fans en vindt het iedere show leuk om dichtbij ze te komen staan. Meestal rent hij een rondje en tikt hij de handen van de fans aan. Waar ga jij staan als Imagine Dragons optreedt bij Colours of Ostrava?

6. Heel. veel. fangirls.


De band uit Las Vegas is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grotere popbands. De fans zijn heel divers, maar je kunt erop wedden dat in het publiek ook veel jonge meiden te vinden zijn.

7. De altijd goede uitsmijter: ‘Radioactive’

imaginedragons_radioactive

Inmiddels is het geen verrassing meer wat het laatste nummer van de vierkoppige band is, dat is al een aantal jaar steevast hun grootste hit: ‘Radioactive’ (inclusief de trommel en dé ademhaling). Als deze knaller gespeeld wordt veert het publiek op en zingt iedereen die het kent -zijn er mensen die het niet kennen?- het nummer luidkeels mee. Wat zal dit een géweldige show worden, enjoy!

Colours of Ostrava 2017

Colours Of Ostrava

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Eerder schreven we al over de bijzondere sfeer van het festival en de bijbehorende opmerkelijke locatie. Van 19 tot en met 22 juli 2017 vindt de komende editie plaats. Interessante namen als Justice, Imagine Dragons en alt-J staan bovenaan het affiche. Tickets kun je aanschaffen voor zo’n €96,- (exclusief camping). Als je meer informatie over Colours of Ostrava wil, dan kun je terecht op de website van het festival.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2017

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 19-22 juli 2017
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.