Op het Belgische festival Pukkelpop is mogelijk een meisje slachtoffer geworden van aanranding. Volgens diverse media heeft het incident plaatsgevonden op de camping Chill.

Volgens nieuwssites HLN en L1 heeft de aanranding plaatsgevonden in de nacht van donderdag op vrijdag. De politie heeft rond 5.00 uur ’s nachts ingegrepen op de camping Chill.

De nieuwssites melden dat een zeventienjarig meisje ’s nachts met drie jongens naar haar tent is gegaan. Twee van de drie jongens zijn daar ook weer vertrokken, maar een derde jongen zou het meisje hebben lastiggevallen. Het meisje is vervolgens naar de eerste hulp gegaan. Op dat moment is ook de politie is gewaarschuwd. Vrijdagochtend is sporenonderzoek gedaan bij de tent. Het politieonderzoek moet meer duidelijkheid geven over de gebeurtenissen.

Pukkelpop 2018

Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 18 augustus. Er zijn nog geen namen bekend voor de aankomende editie. Je kon afgelopen weekend onder andere genieten van Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op het Belgische festival. Wanneer er geruchten zijn over de line-up of de eerste namen bekend worden gemaakt lees je het natuurlijk bij ons.  Heb je zelf al ideeën over mogelijke acts op Pukkelpop? Speculeer dan mee via ons Festival Forum.